Concert pascal
MOPAN Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări meteo de viscol valabile în zona de munte a județului. Astfel, în cursul zilei de joi, 17 februarie, între orele 10:30 și 23:00, zona de munte a județului Suceava se află sub incidența unui cod portocaliu de viscol puternic la altitudini de peste 1700 m. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, la altitudini de peste 1700 m, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110…120 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitatea foarte redusă.

Codul portocaliu este urmat de un cod galben de intensificări ale vântului și viscol la altitudini vari, valabil tot în zona de munte a județului Suceava în cursul zilei de vineri, 18 februarie, între orele 2:00 și 20:00. În acest interval, în Carpații Meridionali și Orientali vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 70…80 km/h, iar la altitudini mari în special în Carpații Meridionali și de Curbură, vântul va sufla tare, temporar va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută.

Două coduri de viscol, unul portocaliu și unul galben, valabile în zona de munte a județului, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava