MOPAN Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de viscol valabil în zona de munte a județului Suceava, la altitudini de peste 1600 de metri. Avertizarea meteo este valabilă duminică, 30 ianuarie, între orele 2:00 și 10:00.

Potrivit meteorologilor, din a doua parte a nopții de sâmbătă spre duminică, la altitudini de peste 1600 m, în Carpații Orientali și în zona Munților Apuseni vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120…140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută.

De asemenea, începând de pe 30 ianuarie, de la ora 10:00 și până luni, 31 ianuarie, la ora 8:00, în zona zona de munte a județului, la altitudini de peste 1.600 de metri, va fi valabil un alt cod portocaliu de viscol puternic și ninsori abundente. În intervalul menționat, la munte, la altitudini de peste 1600 m vântul va sufla tare, cu rafale de peste 120…140 km/h, va fi viscol puternic, zăpadă troienită și vizibilitate foarte scăzută. Local ninsorile vor fi abundente îndeosebi în Carpații Orientali. În aceeași perioadă, partea de est a județului Suceava va fi sub incidența unui cod galben de intensificări ale vântului.

Meteorologii au mai transmis că de pe 30 ianuarie, ora 10:00 și până pe 31 ianuarie, ora 10:00, jumătatea de est a județului Suceava va fi sub incidența unui cod galben de intensificări ale vântului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava