Concert pascal
MOPAN Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Dealu Floreni, comuna Dorna Candrenilor, informează ISU Suceava. La sosirea echipajelor ardea generalizat un depozit de furaje (fânar), fără posibilități de propagare. Au ars depozitul de furaje pe o suprafață de aproximativ 24 de metri pătrați și aproximativ 4 tone de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un trăsnet direct. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 11:15.

Tot cu două autospeciale de stingere au intervenit militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus împreună cu lucrători ai SVSU Brodina pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Brodina.

La sosirea echipajelor ardea generalizat un depozit de furaje construit din lemn. Au ars depozitul de furaje, construit din lemn și acoperit cu azbest pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și aproximativ 6 tone de fân. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un trăsnet direct. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 17:30.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava