Concert pascal
MOPAN Suceava

La nivelul județului Suceava, în cursul zilei de vineri, 20 martie, urmare a măsurilor dispuse pentru prevenirea și combaterea riscului de răspândire cu noul coronavirus COVID- 19, au acționat un număr de 152 de polițiști, 49 de polițiști locali și 12 jandarmi. Efectivele menționate au realizat acțiuni de verificare la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, de verificare a locațiilor de carantinare, precum și de verificare a unităților comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.  Astfel au fost verificate: 663 persoane aflate în autoizolare, 142 de unități economice și 140 de persoane aflate în carantinare instituționalizată

Acțiunile de verificare s-au finalizat cu întocmirea a 2 (două) dosare penale pentru fals în declarații cu privire la datele furnizate la persoane aflate în zona Suceava și Fălticeni, aplicarea a 16 sancțiuni contravenționale din care 12 pentru nerespectarea măsurii autoizolării cu o valoare total de 49.000 lei. Trei dintre sancțiunile contravenționale au fost aplícate administratorilor de unități economice (baruri)din zona Cîmpulung Moldovenesc, pentru nerespectarea Ordonanței militare, valoarea totală a acestora fiind de 210.000 lei.

Informațiile care pot fi comunícate de către Instituția Prefectului, conform dispozițiilor primite, sunt cele referitoare la măsurile pentru împiedicarea răspândirii și combaterii COVID- 19, măsurile de ordine publică dispuse, identificarea și amenajarea locurilor pentru carantinare fără precizarea locației, recepțiile de materiale și echipamente.

Ne adresăm din nou populației cu recomandarea de a respecta măsurile dispuse pentru limitarea și prevenirea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus COVID- 19, în special măsurile de autoizolare, protecție prin dezinfectarea mâinilor și utilizarea măștilor și evitarea deplasărilor inutile în locuri aglomerate .

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava