Concert pascal
MOPAN Suceava

Două drumuri judeţene sunt închise traficului rutier în urma ninsorilor abundente şi a viscolului din cursul zilei de vineri. Potrivit prefectului judeţului Suceava, drumul judeţean 291 A Frătăuţii Noi – Siret este închis din cauza zăpezii viscolite, iar drumul judeţean 209 C Suceava – Berchişeşti este temporar închis în zona Lucăceşti. El a arătat că pe ambele trasee se lucrează cu două utilaje pentru deblocare.

Sinescu a arătat că pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă, iar utilajele de deszăpezire intervin în întreg judeţul. De asemenea, echipele E-ON intervin pentru remedierea deficienţelor apărute la linia electrică aeriană de 20 KV Fălticeni – Capu Codrului.

Sinescu a mai spus că instituţia pe care o conduce a solicitat unităţilor administrativ teritoriale din judeţ să acorde atenţie sporită persoanelor dializabile şi gravidelor la termen. „Am solicitat primarilor să facă în regim de urgenţă demersurile necesare pentru scoaterea din zonele cu drumuri înzăpezite a persoanelor care necesită dializă în zilele de 22 -23 martie a.c. şi a gravidelor la termen, şi transportarea acestora către centrele de dializă unde sunt arondate, respectiv unităţile spitaliceşti din imediata proximitate. Există un număr de 135 de persoane din 49 de localităţi care necesită dializă sâmbătă”, a precizat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava