MOPAN Suceava

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava împreună cu lucrători ai SVSU Ilișesti, au intervenit vineri după amiază cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Ilișești.

La sosirea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești (șură și grajd) și la acoperişul casei de locuit cu pericol de propagare la întreaga locuință. Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor pentru două femei (38 și 60 de ani) care au suferit un atac de panică. Ulterior acestea au refuzat transportul la spital. Au ars anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 240 de metri pătrați și acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la o instalație de iluminat ornamentală. Incendiul a fost lichidat la ora 18:30, iar pompierii au salvat restul casei de locuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava