Pompierii militari de la subunitățile din Rădăuți, Siret și Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Frătăuții Vechi, Frătăuții Noi și Gălănești, au intervenit cu 8 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Măneuți, comuna Frătăuții Vechi.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la anexele dintr-o gospodărie, flăcările afectând și construcții din două gospodării învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 5:10.
Au ars garajul și o șură pe o suprafață totală de aproximativ 110 mp, 25 mp din acoperișul casei, 80 baloți de fân, o tonă de porumb și 500 kg grâu. În incendiu au pierit un cal, 10 găini și 84 de porumbei.
La cele două proprietăți învecinate afectate au ars izolația exterioară a unui perete (pe 25 mp) și staublatul casei de locuit, respectiv acoperișul unei magazii pe 25 mp.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casele de locuit ale celor trei proprietari afectați, alte două locuințe învecinate și 6 anexe gospodărești, aflate în imediata vecinătate.

Două gospodării din Măneuți grav afectate de un incediu, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava