Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată vineri noapte despre faptul că, în intersecția străzii Bistriței cu strada Pinului din localitate s-a produs o tamponare, iar unul dintre conducătorii auto implicați, nu dorește să încheie o constatare amiabilă.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, la 11.10.2019, în jurul orei 23.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Bistriței din municipiul Vatra Dornei, ajunsă în intersecția cu str. Pinului, o localnică de 56 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus pe drumul cu prioritate de un bărbat de 32 de ani din aceeași localitate, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că  femeia de 56 de ani figurează cu permisul de conducere suspendat cu restricții, neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava