MOPAN Suceava

Sportivii suceveni au obținut două medalii de la faza finală a Campionatelor Naționale individuale de juniori la lupte greco-romane, competiție care a reunit la finele săptămânii trecute,îin sala din Piatra Neamț, peste 100 de concurenți.
Cel mai bun rezultat al delegației conduse de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru l-a reușit Constantin Huțuleac, luptătorul sucevean izbutind să câștige aurul la categoria de greutate 96 de kilograme. Huțuleac va reprezenta Romania la Campionatele Mondiale și Europene.
Cea de-a doua medalie pentru suceveni a fost adusă de Ionuț Acostăchioaie, care, după șase meciuri pe saltea, a cucerit bronzul la categoria 55 kilograme.
Alti doi sportivi suceveni, Bogdan Amărculesei și Cristian Ostrovan, au ratat de puțin o medalie, clasându-se în final pe locul 5, primul la categoria 74 de kilograme, iar cel de-al doilea la 84 de kilograme. Înscris în concurs la categoria 50 de kilograme, suceveanul Mihai Șulea a ratat medalia de bronz in meciul decisiv, contra unui adversar din Brașov.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava