Concert pascal
MOPAN Suceava

Recent, Bucureştiul a găzduit Cupa României la box feminin. CSM Suceava s-a prezentat în competiţie cu două sportive, Romina Iosub (categoria 60 de kilograme) şi Maria Polonic (categoria 64 de kilograme), care au concurat în întrecerea pentru tineret. Ambele sportive au avut prestaţii foarte bune, izbutind să urce la final pe podiumul de premiere. Romina Iosub s-a clasat pe locul al doilea, în vreme ce Maria Polonic a terminat concursul pe poziţia a treia.
„A fost o competiţie acerbă. Romina, spre exemplu, a trebuit să lupte în finală cu o sportivă medaliată la ultimele campionate europene şi nu a făcut-o deloc rău. Maria, în schimb, a dat în semifinale peste o pugilistă mult mai bine cotată, de la Steaua, iar dacă nu s-ar fi confruntat cu unele probleme medicale în ziua partidei ar fi putut produce surpriza”, a declarat antrenorul Andu Vornicu, care a dorit să mulţumească pentru sprijin Consiliului Local, CSM Suceava şi omului de afaceri Ciprian Nuţu, de la firma Trutzi.
Zilele acestea pugiliştii suceveni se pregătesc intens pentru Cupa României pentru băieţi, ce va avea loc la Piteşti peste două săptămâni, la care CSM Suceava se va prezenta cu patru concurenţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava