MOPAN Suceava

Sucevenii s-au întors cu un titlu naţional şi o medalie de bronz de la Campionatul Naţional de Box Juniori care s-a desfăşurat zilele trecute la Brăila. Vicecampionul european de juniori la categoria 48 de kg, Cristi Măzăreanu, şi-a confirmat statutul de favorit şi s-a impus clar în toate cele patru meciuri disputate şi astfel a devenit campion naţional. Un parcurs foarte bun, în ciuda faptului că nu s-a putut antrena timp de săptămâni înaintea competiţiei din cauza unor probleme medicale, a avut şi Fabyan Sebastian Ceotir. Acesta a boxat în cadrul categoriei 75 kg şi a obţinut medalia de bronz, Ceotir fiind nimeni altul decât campionul de anul trecut.

„Am reuşit un an foarte bun pentru boxul sucevean şi pentru aceasta trebuie să mulţumesc mai multor persoane. Au fost alături de noi omul de afaceri Ciprian Nuţu şi firma Trutzi, precum şi Bogdan Florea, de la firma Florconstruct. Nu trebuie uitat ajutorul oferit de Primăria Suceava, Consiliul Local Suceava şi CSM Suceava”, a precizat Andu Vornicu, antrenorul secţiei de box de la CSM Suceava.

Acesta şi-a exprimat încrederea că anul viitor se va continua pe aceeaşi linie, chiar dacă un ochi plânge la final de 2019. Şi asta pentru că sportivii secţiei de box de la CSM Suceava au fost anunţaţi că nu mai sunt bani în vistieria clubului şi nu s-au putut înscrie la Campionatul Naţional de Box Seniori programat în cursul acestei luni.

În felul acesta, medalia de aur câştigată de Dumitru Vicol, la categoria 75 kg, titlul obţinut după o pauză de 25 de ani, nu va putea fi apărată. Un adevăr trist care ar trebui să dea de gândit celor care conduc CSM Suceava, dar şi celor care fac numirile pentru funcţia de director, un post care ar trebui să fie unul de maximă responsabilitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava