Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute în localitatea Premana din Italia a avut loc a XXXIII-a ediție a Campionatului Mondial de Alergare Montană. România a participat în competițiile juniorilor, atât la masculin, cât și la feminin.
Din echipa masculină au făcut parte și doi sportivi suceveni, Dorin Andrei Rusu și Gabriel Bulardă de la CSM Dorna Vatra Dornei, sportivi pregătiți de antrenorul Cristian Prâsneac. La capătul unei curse deosebit de dificile, echipa României, în componența, Dorin Andrei Rusu, Gabriel Bulardă, Peter Herman și Adrian Garcea a reușit să cucerească medalia de argint. Dorin Andrei Rusu s-a clasat pe locul IV, Gabriel Bulardă pe locul VIII, iar Adrian Garcea pe locul X, primii trei din echipă punctând în clsamentul general. Echipa României a fost întrecută de Uganda, medalia de bronz revenind formației Italiei.
Din echipa feminină a României prezentă la Campionatul Mondial de Alergare Monatană, Premana 2017, a făcut parte și Andrea Doroftei de la CSM Suceava, sportivă pregătită de antrenoarea Erzilia Țîmpău.
Echipa feminină a României în componența, Andrea Doroftei, Irina Bordeanu, Alexia Hecico și Iulia Zudor, a dat lovitura reușind să cucerească medalia de aur. Alexia Hecico s-a situat pe locul IV, Andrea Doroftei pe locul V, iar Irina Bordeanu pe locul XV, ele punctând în clasamentul general. Echipa României a depășit la final formațiile Statelor Unite ale Americii și Italiei, care au cucerit medaliile de argint și respectiv bronz.
Delegația României la Campionatul Mondial de Alergare Montană de la Premana-Italia a fost condusă de antrenorul Silviu Casandra de la CSM Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava