Sportivii români au cucerit cinci medalii, una de argint şi patru de bronz, sâmbătă, la Campionatele Balcanice de marş, desfăşurate în localitatea turcă Antalya. Două dintre aceste performanțe au fost realizate de sportvii de la CSM Suceava. Delia Ocheană a obținut medalia de bronz la categoria cadete, iar Darius Meleciuc aceeași medalie la categoria cadeți. Prima atletă este pregătită de Silviu Casandra, iar Darius de Radu Mihalescu, cei doi antrenori însoțind delegația României la Balcanida din Turcia.

Maria Lătăreţu a câştigat argintul la juniori, cronometrată cu timpul de 51 min 27 sec pe 10 km.

Medaliile de bronz au fost obţinute de Ionuţ Pleşu, la seniori, înregistrat pe 20 km în 1 h 31 min 26 sec, de Gabriel Miloşi la juniori (10 km în 54 min 46 sec), suceveanca Delia Ochiana la cadete (5 km în 26 min 17 sec) și suceveanul Darius Melenciuc la cadeţi (10 km în 49, min 32 sec).

România a participa cu 10 atleţi la ediţia a 20-a a Campionatelor Balcanice de marş, Mihaela Acatrinei, Ana Veronica Rodean, Andrei Gafiţa, Maria Delia Atodiresei, şi Daniela Mădălina Tănase fiind ceilalţi. Delegaţia a fost completată de antrenorii Gabriel Avram, Gheorghe Ardeleanu, Radu Mihălescu, Gabriela Ustabaciev, şeful delegaţiei fiind Silviu Casandra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava