MOPAN Suceava

Vicepreședintele PDL, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat miercuri că Alianţa Creştin Liberală PNL-PDL doreşte să strângă două milioane de semnături pentru susţinerea candidatului comun al dreptei în alegerile prezidenţiale. Bălan a arătat că strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii celui care va fi desemnat din partea acestei alianţe va fi ”prima probă de lucru” în comun PNL-PDL în zilele următoare. ”Ne propunem strângerea a două milioane de semnături care se va face sub sigla Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL, care este alianţa dreptei la alegerile prezidenţiale”, a precizat Bălan. Vicepreședintele democrat liberal a spus că, în PDL , cu două zile înaintea Convenţiei Naţionale privind fuziunea PDL-PNL, lucrurile sunt tranşate şi sunt în regulă. El a recunoscut că mai sunt colegi care produc „teme perturbatoare în procesul de fuziune”, cum ar fi introducerea în măsurătorile sociologice pentru desemnarea candidatului comun PNL-PDL şi a altor nume din partea PDL, deşi PDL şi-a decis prin proceduri interne candidatul care este Cătălin Predoiu. „PDL şi-a decis candidatul prin proceduri interne şi acesta este Cătălin Predoiu. Este şi firesc ca noi, cei din PDL, să ne dorim din tot sufletul să-l avem candidat comun pe Cătălin Predoiu. Aşteptăm rezultatul studiului şi noi, PDL, îl vom susţine pe cel care are cele mai mari şanse să îl învingă în alegeri pe Victor Ponta”, a afirmat Ioan Bălan.

”Sunt convins că seriozitatea şi pragmatismul candidatului nostru vor fi de succes şi determinante în a câştiga alegerile”

El a mai spus că semnalul dat în Colegiul Director al PDL prin votarea cu unanimitate a fuziunii cu PNL, incluzând şi denumirea de PNL a noului partid, arată dorinţa democrat-liberalilor de a face un partid mare de centru-dreapta în contrapondere la PSD. „De noi, cei din PNL-PDL depinde cât de mobilizaţi vom fi de a ne susţine candidatul la prezidenţiale”, a menţionat liderul PDL. El a apreciat că faptul că PSD nu reuşeşte să adune suficienţi susţinători este dovedit de modul în care acţionează, fiind dispus la minciuni , promisiuni fără acoperire bugetară şi revărsarea cornului abundenţei socialiste de la 1 septembrie.
„Modul în care acţionează PSD arată disperarea că eşecul guvernării şi al promisiunilor neonorate este factorul care va determina electoratul să voteze candidatul dreptei. Sunt convins că seriozitatea şi pragmatismul candidatului nostru vor fi de succes şi determinante în a câştiga alegerile”, a spus Ioan Bălan. El a explicat că PSD nu va putea ascunde realitatea, şi că în locul celor un milion de noi locuri de muncă promise a generat şomaj sau că oamenii de afaceri nu văd presiunea pe care guvernul socialist o pune pe ei în fiecare zi. „Guvernul a arătat că este incapabil să dezvolte măsuri coerente şi sustenabile în politica fiscală, culminând cu legislaţia fiscală haotică şi fără rezultate în buget”, a mai spus Bălan. El a subliniat că guvernul socialist condus de Victor Ponta a arătat că nu poate să adopte măsuri care să ducă la creşterea reală a nivelului de trai, fiind doar tributar sprijinului baronilor locali care pun o puternică presiune în preajma alegerilor prezidenţiale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava