Concert pascal
MOPAN Suceava

Două minore sunt cercetate de poliţişti după ce au spart un magazin şi un bar din Ilişeşti. În dimineaţa zilei de sâmbătă, poliţiştii Postului de Poliţie Ilișești au fost sesizaţi de gestionara unui magazin şi a unui bar din localitate, cu privire la faptul că  persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului și barului, de unde au sustras băuturi alcoolice și alimente.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au intrat în magazin şi în bar prin forțarea sistemului de închidere de la uşa de acces, şi au sustras băuturi alcoolice, produse alimentare şi bani.

Valoarea bunurilor sustrase se ridică la aproximativ 500 lei. În urma cercetărilor au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptelor în persoana minorelor G. T. în vârstă de 14 ani, din comuna Drăgoieşti care locuiește fără forme legale pe raza comunei Bălăceana și C.M. în vârstă de 15 ani, din comuna Ilișești.

Cu ocazia cercetărilor efectuate cele în cauză au recunoscut fapta comisă și au predat o parte din bunurile sustrase, prejudiciu fiind recuperat aproape în totalitate.

Cercetările sunt continuate de poliţişti cu minorele în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava