• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Două persoane au suferit arsuri minore la nivelul picioarelor după ce au fost lovite de fulger, la Voitinel. Incidentul a avut loc în timpul unei furtuni înregistrate astăzi, cînd comuna a fost sub avertizare cod galben de vreme severă imediată. Victimele făceau parte dintr-un grup de patru persoane, iar trăsnetul a lovit în apropierea lor. Răniții au primit îngrijiri medicale de la două echipaje medicale, unul de la Ambulanță și celălalt de la SMURD. Apoi, au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe Rădăuți, pentru investigații suplimentare și  tratament de specialitate.

Două persoane au suferit arsuri la picioare după ce au fost lovite de fulger, la Voitinel, 3.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava