Două persoane din Brăila s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinse la furat în bazarul din Suceava. Potrivit unui comunicat de presă, în cursul zilei de sâmbătă, un echipaj de poliție a identificat în bazarul din Suceava două persoane, care la vederea polițiștilor au devenit agitate, îndreptându-se în grabă către ieșire.

În momentul în care poliţiştii au început să-i urmărească, cei doi au aruncat mai multe bunuri într-un tomberon. Cei în cauză au fost opriți și identificați de polițiști ca fiind R. Roxana, de 28 ani și N.Nicolae, de 37 ani, ambii din judeţul Brăila.

Fiind întrebați cu privire la bunurile aruncate în tomberon, patru bluze de diferite culori din material textil, cei doi au declarat că le-au sustras dintr-un chioșc din incinta bazarului.

La scurt timp a fost identificat chioșcul de unde au fost sustrase bunurile, în valoare de 300 lei, bluzele fiind predate părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Două persoane din Brăila au fost prinse la furat în bazarul din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
  • http://SiteWeb... vicu

    Mai multe controale de la ANAF în bazar ,să intre și ei în normalitate.Case de marcat și prețuri afisate.Nu stii cat este un produs,ti se spune un pret si daca revii s-a marit ca i se pare ca are cautare.Doua buticuri cu caciuli de blana si pretul difera de la 50-100 lei.Cum e posibil ,chiar fac de vor cu acordul autoritatilor??

  • http://SiteWeb... DUTU

    Acei hoti erau cam incepatori.Mergeau de buna voie la sectie si nu comentau nimic.Problema e ca hotii au fost pedepsiti dar bazarista avea acte pe lucrurile furate sau le furase si ea de undeva si ramane nepedepsita ce e din ograda sefului???

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava