• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Primăria municipiului Siret urmează să atragă fonduri europene de peste două milioane de lei pentru reabilitarea unor zone verzi degradate. Anunțul a fost făcut de primarul Adrian Popoiu care a declarat că proiectele au fost aprobate la finanțare de ADR Nord Est. ”După aproape doi ani de muncă au apărut primele rezultate. Avem două proiecte aprobate. Alte 6 proiecte sunt în pregătire urmând a fi depuse în perioada imediat următoare (inclusiv un proiect destinat drumului Pădureni-Mânăstioara). În momentul de față așteptăm deschiderea sesiunilor de depunere. Din păcate până acum nu a mai fost nici un apel destinat proiectelor privind reabilitarea infrastructurii. Cele două proiecte pentru care am semnat contractele de finanțare au ca obiectiv reabilitarea zonelor verzi degradate. Un proiect are ca obiectiv revitalizarea falezei râului Siret iar cel de-al doilea revitalizarea unui teren degradat din str. Sucevei – Grădina de Vară. Valoarea totală a finanțării obținute pentru cele două proiecte depășește 2 milioane de euro. Contribuția Primăriei Siret va fi de 2%. Pe această linie de finanțare la nivelul Regiunii Nord-Est (6 județe) s-au depus 16 proiecte dintre care 5 au fost acceptate spre finanțare iar dintre acestea 2 sunt ale orașului Siret. Sper să fie un bun început!”, a declarat Popoiu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava