MOPAN Suceava

Creativ, îndemânatic și iubitor de artă frumoasă! Te regăsești în descrierea noastră? Atunci te așteptăm weekend-ul acesta la Iulius Mall Suceava să ne petrecem timpul liber împreună!

Târgul de handmade, care va începe de vineri, 29 noiembrie, și va ține până duminică, 1 decembrie 2019, este locul perfect unde poți veni să le cumperi celor dragi cadouri pentru sărbători.

Sâmbătă, la ora 16.00, te așteptăm împreună cu cel mic la piesa de teatru „La mulți ani, Andrei!”. Trupa Zbribulici vine la Iulius Mall și va interpreta o scenetă specială pentru toți cei care își serbează ziua. Personajele, Andrei și Andreea, își caută frații de nume, ce vor urca pe scenă alături de ei și vor învăța un dans al sărbătoriților. Surprizele nu se termină aici, pentru că toți copiii vor cânta, vor dansa și se vor juca. Tot sâmbătă, cei mici pot să își pună la încercare imaginația și să participe la atelierele de creație „Țărănelul și Țărăncuța pe linguri de lemn”, care se vor desfășura de la orele 14.00 și 15.00.

Sportul minții este un joc de strategie, care îți pune la încercare creativitatea și gândirea pe termen lung. Ia-ți copilul și înscrieți-vă împreună la Campionatul de șah pentru juniori și seniori, organizat de clubul Ariadna Suceava. Acesta va fi duminică, la ora 09.00, la parterul Iulius Mall, zona Kids. Competiția va fi una în sistem open, elvețian, cu șapte runde.

În luna cadourilor trebuie să fim mai buni, mai atenți și mai darnici cu cei din jur. De aceea, Barbershop Hairstudio by Dizzy va fi în Iulius Mall duminică și va oferi styling-uri în tendințe întreaga zi, iar banii adunați din donațiile primite de la cei cu inimă bună vor fi dăruiți unor cazuri sociale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava