Comenzi MOPAN Suceava

Două amenzi și 13 avertismente au fost aplicate de inspectorii Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava în urma celor 460 de controale efectuate în judeţ în primul semestru al acestui an la utilizatorii de apă şi la lucrările construite pe apă sau care au legătură cu apele. Aşa arată o situaţie prezentată de şeful instituţiei, Daniel Drăgoi. Una dintre amenzi în valoare de 35.000 lei a fost dată unei societăţi comerciale pentru deversare de ape uzate în râul Bistriţa fără a respecta autorizaţia de gospodărire a apelor. Cealaltă sancţiune în sumă de 25.000 lei a fost aplicată unei societăţi comerciale pentru efectuarea de săpături în malurile şi albia cursului de apă Siret fără a deţine autorizaţie de gospodărire a apelor.

Situaţia prezentată de Daniel Drăgoi mai arată că în primul semestru al acestui an instituţia pe care o conduce a eliberat 108 autorizaţii pentru folosinţele de apă, 27 avize, 15 notificări de punere în funcţiune şi 7 notificări de începere execuţie.

Totodată SGA Suceava a mai realizat printre aletele reprofilări şi decolmatări de albii amenajate pe o lungime de  3,7 kilometri, reprofilări şi decolmatări cursuri de apă neamenajate pe o lungime de 2,23 kilometri, defrişări de  vegetaţie pe 925,25 de metri pătraţi şi lucrări din piatră  in volum de 771,79 metri cubi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
ActualitateEconomic
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava