Concert pascal
MOPAN Suceava

Două femei, una din Preuteși și una din Pojorâta, care au fost agresate de soți au obținut ordine de protecție față de aceștia. Astfel, sâmbătă seara, polițiștii Secției nr.12 Poliție Rurală Preuteşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie din satul Basarabi, comuna Preutești, cu privire la faptul că ginerele său de 33 ani, provoacă scandal la domiciliu.

Poliţiştii au constatat că în jurul orelor 20.00, bărbatul de 33 de ani a venit de la muncă în stare de ebrietate  și a avut o discuție în contradictoriu cu soția sa, de 32 ani, a agresat-o fizic, împingând-o în ușa locuinței

„Victimei i s-a întocmit formularul de evaluare a riscului, iar în urma răspunsurilor a reieșit faptul că există risc iminent motiv pentru care s-a emis un ordin provizoriu de protecție față de bărbatul de 33 de ani pe o perioadă de 5 zile, începând cu data de 05.10.2019 ora 22.40”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violență în familie”, urmând a fi soluționat procedural poliţiştii din Preutești. Tot sâmbătă seara, la ora 21:40, polițiștii Secției 11 de Poliție Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către o localnică de 51 ani despre faptul că soțul său, în vârstă de de 55 ani, a provocat scandal la domiciliu, a amenințat-o cu acte de violență și a lovit-o.

În urma cercetărilor s-a constatat că de aproximativ un an de zile bărbatul de 55 de ani consumă băuturi alcoolice zilnic, în exces, iar pe fondul consumului de alcool provoacă scandal la domiciliu fără un motiv întemeiat.

Sțmbătă seara, în jurul orei 21.40, bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat scandal la domiciliul său, a amenințat-o pe soția sa cu acte de violență și a lovit-o cu palma, după care a urcat la etajul imobilului unde a spart trei ochiuri de geam de la o ușă.  Și în acest caz a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorului și s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violența în familie”, cercetările urmând a fi continuate de Postul de Poliție Pojorâta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava