• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit vineri seara cu o autospecială cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie, aparţinând unui bărbat din satul Dornişoara, comuna Poiana Stampei. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajului, incendiul se manifesta la magazia construită din lemn şi exista pericolul de propagare la o casă de locuit.
Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două tinere, de 18 şi 23 de ani, care au suferit atacuri de panică, care au refuzat transportul la spital. Incendiul a fost stins după aproape două ore de anunțarea lui. În incendiu au ars magazia pe o suprafaţă de 12 metri pătraţi şi circa doi metri cubi lemn de foc. Pompierii au salvat casa de locuit, iar cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava