• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Două tinere din comuna Ipotești au fost rănite după ce mașina în care se aflau a ajuns în șanț. Accidentul a avut loc vineri seara, în jurul orei 21:20. În timp ce conducea mașina pe strada Bisericii, din comuna Ipotești, după o curbă la dreapta, o tânără de 20 de ani, din localitate, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a părăsit suprafaţa carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei tinere de 18 ani din localitate, pasageră în autoturism.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Două tinere din Ipotești au fost rănite după ce au ajuns cu mașina în șanț, 5.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (5 votes cast)
Actualitate
  • aura

    Normal ca prin sat se circula cu viteza ca pe autostrada! aproape ca-mi pare rau ca s-a asfaltat!!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava