MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au depistat două transporturi ilegale de material lemnos în localitățile Putna și Vatra Dornei. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce executau serviciul de patrulare, pe raza comunei Putna, județul Suceava au oprit pentru control, o autoutilitară care circula pe DN 2 H din localitate, transportând material lemnos respectiv buștean gater și care era condusă de un bărbat domiciliat în comuna Putna. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că șoferul nu posedă aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat. Din acest motiv, transportul a fost condus la F.P.L. Putna – Ocolul Silvic Putna unde s-a solicitat sprijinul unui tehnician silvic care în urma inventarierii materialului lemnos a stabilit faptul că în autoutilitară era transportată cantitatea de 3,37 m.c. buștean gater, în valoare de 1968,08 lei. Șoferul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010 Modificată, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Tot sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliţia municipiului Vatra Dornei, în timp ce acționau conform planului de acțiune ,,Scutul pădurii” au procedat la oprirea în trafic a unei autoutilitarei la volanul căreia se afla un bărbat din Șaru Dornei care transporta cantitatea de 1,77 mc lemn foc esență molid fără documente de proveniență.

Conducătorul auto a fost sancționat conform prevederilor art. 19 alin. 1 lit. „a” din Legea nr. 171/2010, iar cantitatea de 1,77 mc lemn foc esență molid în valoare de 221,25 lei a fost confiscată și predată lucrătorilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Vatra Dornei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava