• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În luna mai, inspectorii sanitari suceveni au amendat două unități alimentare cu 3.200 de lei, pentru neasigurarea controlului și înregistrării temperaturii de funcționare a spațiilor frigorifice. Pe de altă parte, luna trecută, inspectorii au efectuat 603 controale la obiectivele din categoria nonaliment, iar pentru diverse neconformități au dat 7 sancțiuni contravenționale. Astfel, inspectorii DSP au aplicat 4 amenzi în valoare de 10.600 de lei, pentru nerespectarea normelor igienico-sanitare referitoare la zonele de locuit, comercializarea de produse cosmetice cu termen de valabilitate depăşit și furnizarea de apă potabilă necorespunzătoare calitativ. De asemenea, au fost date 2 avertismente pentru neconformităţi în asigurarea unor spaţii corespunzătoare pentru depozitarea produselor alimentare în programul „Laptele şi Cornul” și pentru nerespectarea normelor igienico-sanitare în vigoare pentru zonele de locuit. O altă sancțiune a constat în retragerea de la comercializare a unor produse cosmetice cu termen de valabilitate depăşit.

Două unități alimentare amendate de inspectorii sanitari suceveni, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava