• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Capitala Austriei, Viena, se va afla pentru două zile sub asediu bucovinean. O delegație a județului Suceava condusă de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, va poposi la Viena în zilele de 15-16 iunie pentru a participa la manifestarea intitulată ”Bucovina salută Viena” inclusă în programul național ”România salută Viena” derulat cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Suceava în colaborare cu Institutul Cultural Român și Asociația Mihai Eminescu din Viena. Manifestările vor debuta vineri, 15 iunie, când delegația județului Suceava în frunte cu Gheorghe Flutur se va întâlni cu reprezentanții mediului de afaceri austriac la Camera Federală de Comerț a Austriei. Această întâlnire este urmată de primirea oficială a delegației sucevene la Primăria din Viena. Tot vineri va fi omagiat poetul nepereche al României, Mihai Eminescu, delegația din Bucovina urmând să depună o coroană de flori la bustul marelui poet din Piața Bisericii Ortodoxe Române din Viena. Ziua se va încheia cu un concert Eugen Doga.

Târg de turism și produse tradiționale în Piața Michaelerplatz din Viena

Sâmbătă, 16 iunie, în Piața Michaelerplatz din Viena, care este poarta principală de acces spre palatul Hofburg, va avea loc Târgul de turism și produse tradiționale unde județul Suceava își va prezenta oferta turistică, istoria meleagurilor, tradițiile, meșteșugurile și gastronomia. În program sunt cuprinse demonstrații practice ale meșterilor populari, în olărit, prelucrarea lemnului, încondeierea oălor, pictură pe sticlă, textile iar pe gastronomie vor fi degustări și demonstrații practice însemnând realizarea de produse din rețete tradiționale și actuale. De la Târg nu vor lipsi Bucovina programele artisitice susținute de orchestra și dansatorii Ansamblului Artistic Profesionist ”Ciprian Porumbescu”. ”În cadrul Târgului va fi și o interesantă prezentare de costume din vetrele folclorice ale județului și ale Bucovinei”, a subliniat Ggeorghe Flutur care a adăugat că acest eveniment se adresează și diasporei românești și implicit sucevenilor care se află la Viena sau în alte zone ale Austriei. Flutur a ținut să precizeze că în cadrul manifestărilor delegația sucevenă va prezenta și traseul vienez al marelui compozitor Ciprian Porumbescu. De menționat că la aceste manifestări și-au anunțat participarea oficialitățile locale, primarul Vienei, aleși locali și regionali, parlamentari precum și ambasadorul României în Austria.

Flutur: ”Scopul acestei acțiuni este promovarea județului Suceava din punct de vedere turistic, cultural și gastronomic”

”Scopul acestei acțiuni este promovarea județului Suceava din punct de vedere turistic, cultural și gastronomic. Promovaera județului se va axa pe patru componente majore și anume punerea în valoare a potențialului turistic, promovarea culturii bucovinene, a tradițiilor și obiceiurilor zonei și nu în ultimul rând a istoriei acestor meleaguri. Toate aceste teme vor putea fi făcute cunoscute participanților la eveniment prin materiale de informare și promovare, a prezentărilor de specialitate, prin intermediul expozițiilor de produse meșteșiugărești și prin spectacolele artistice oferite de membri Ansamblului Artistic ”Ciprian Porumbescu”. Participarea la Viena este importantă având în vedere că din numărul total de turiști străini care vizitează anual județul Suceava, pe primul loc se găsesc turiștii vorbitori de limba germană, austrieci și germani”, a explicat șeful administrației județene care a subliniat că acțiunea este inclusă în Programul Centenar. Delegația județului Suceava va număra 59 de persoane de la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava