MOPAN Suceava

Dr. Wheel, furnizorul de piese și servicii auto din Mureș, a investit în softuri integrate care să îmbunătățească procesul de vânzare și gestionarea fluxurilor de business. Compania a ales sistemele ERP și BI de la Senior Software pe care le-a integrat cu aplicația de gestiune a service-ului auto.

Dr. Wheel, un business din Mureș care comercializează piese & accesorii auto, și-a propus să atingă o cifră de afaceri de 10 milioane de euro prin achiziția unui pachet de sisteme integrate pentru gestionarea resurselor și analiza datelor. Compania a ales SeniorERP și SeniorVisualBI de la Senior Software, din dorința de a extinde afacerea și a digitaliza procesele de lucru pentru o gestionare mai bună a datelor și a vânzărilor.

”Cea mai mare utilitate a ERP-ului o văd pe partea de online, în gestionarea clienților, a produselor din depozit și a activităților de aprovizionare. Vrem să comercializăm produsele prin platformele eMAG, OLX și B2B unde clienții le vor putea vedea și comanda, iar scăderea din stoc va fi în timp real, fără stoc fals și comenzi pe care nu le putem livra.

Cu sprijinul Senior Software vom avea un portofoliu dublu de clienți ce cred că ne va aduce o creștere imediată a vânzărilor. ERP-ul are exact ce ne trebuie pentru a ne dezvolta în următorii 5 ani și ne asteptăm să dublăm cifra de afaceri, de la 5 la 10 milioane euro”, a spus Marian Bota, Director General Vladadel, compania ce a lansat brandul Dr. Wheel.

Cu soluția Business Intelligence, compania și-a propus să urmărească situația pe fiecare punct de lucru, prin monitorizarea atentă a centrelor de cost & profit. Analizele și raportările detaliate, bazate pe indicatori urmăriți în timp real, vor duce la îmbunătățirea strategiei de business, reducerea pierderilor financiare și maximizarea profitului.

“BI-ul ajută mult în a vedea exact orice sincopă și orice realizare extra, lucru care îmi permite să iau decizii corecte mai ușor, imediat, fără să întârzii anumite măsuri sau să nu le iau deloc. Acest lucru, împreună cu gestionarea informațiilor care vin de la client și pleacă spre client, contează enorm”, a adăugat Marian Bota.

SeniorERP integrat cu softul de gestiune a service-ului auto

Afacerea din judetul Mureș include și o zonă de reparații și întreținere auto, iar soluția SeniorERP a fost integrată cu softul pentru service auto existent deja în companie. Interfațarea cu aplicația de gestiune a service-ului asigură continuitate fluxului de lucru spre procesele de facturare, lansare comenzi și analiză.

Astfel, facturarea și încasările se fac într-un timp mai scurt prin importul datelor din devizele de lucrări în SeniorERP. Informațiile despre clienți și articole sunt, de asemenea, importate în ERP, păstrând datele și stocurile corecte. În plus, clienții vor fi atenționați prin e-mailuri automate cu privire la soldurile existente.

”Avem un soft bun pe zona de service, dar care nu acoperă și partea de contabilitate și gestiune la nivelul nevoilor noastre. Până să implementăm ERP-ul de la Senior Software, noi lucram în 3 sisteme și era foarte multă muncă pentru a obține o informație.

Cu noul sistem ERP, odată realizat transferul tuturor datelor, angajații vor accesa mai ușor informația și vor acționa mai rapid când apare o cerere de reparație și nu numai. Sperăm să reducem la jumătate timpii de gestionare a cererilor de clienți”, a completat Marian Bota.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava