Actorul Dragoş Bucur (42 de ani) se întoarce din 11 septembrie pe micile ecrane, la Pro TV, cu un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie”, show de la care a absentat un sezon. Click! a stat de vorbă cu prezentatorul emisiunii depre proiect, despre colegii lui, dar și despre familia sa superbă.

Click!: Te-ai întors să prezinţi din nou „Visuri la cheie”, ţi-a fost dor?

Dragoş Bucur: Sigur, altfel nu m-aş fi întors! Cel mai mult cred că mi-a fost dor de oameni, deşi pe ei, pe colegii mei, i-am mai întâlnit, cu Omid Ghannadi, cu Alina Vîlcu am ţinut legătura, cu regizorul Dan Petcan m-am mai întâlnit, am mai avut colaborat pe ici, pe colo, nu a fost ca o plecare finală.

Aţi început deja filmările, te-a mai surprins ceva la cazurile prezentate în emisiune?

Nu ai cum să nu fi surprins. Nu poţi să pui semnul egal între cazuri. Întodeauna ai în faţa ta oameni noi care vin cu probleme noi, cu gesturi pe care le-au făcut în trecutul lor sau le fac în prezent, gesturi emoţionante. Sunt exemple, modele, nu se poate să nu te emoţioneze. Trebuie să fii chiar de stâncă.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dragos-bucur-povesti-de-culise-despre-visuri-la-cheie-nu-m-am-certat-cu-oamenii-din

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava