Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu mai bine de zece ani, Dragoş Bucurenci mărturisea pe blogul personal că îi plac atât femeile, cât şi bărbaţii şi se pare că dacă ar trebui să-şi întemeieze o familie i-ar fi la fel de greu să aleagă un partener. Recent, el i-a explicat fix acelaşi lucru Andreei Esca, fără a da alte detalii despre viaţa lui amoroasă, notează click.ro.

„În liceu tânjeam după niște fete. Prima dragoste a fost cu o fată la 18 ani și ea a fost cea care a făcut primul pas. Îmi plăceau fetele diafane, aflate într-o oarecare suferință, puțin neajutorate, care să se lase salvate. Bisexualitatea este o stare naturală. Cred că, de fapt, toți oamenii sunt într-o măsură mai mare sau mai mică bisexuali. Nu știu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie, iar dacă aș vrea să mă însor cu o femeie, aș refuza să o fac într-o țară în care doi bărbați nu pot să beneficieze nici măcar de parteneriatul civil, deci cred că aș refuza să o fac”, i-a mărturisit Bucurenci la Europa Fm Andreei Esca, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dragos-bucurenci-nu-stiu-daca-o-sa-ma-insor-cu-un-barbat-sau-o-femeie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava