Concert pascal
MOPAN Suceava

Realizatorul emisiunii Starea Naţiei (Prima TV), Dragoş Pătraru, este infectat cu Covid, au anunţat producătorii emisiunii pe pagina de Facebook. Jurnalistul a confirmat și spune că nu știe cum ar fi trecut prin boală dacă nu ar fi fost vaccinat, notează click.ro.

Informația a fost publicată de paginademedia.ro. „Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30. Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania. Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!”, este postarea de pe pagina de Facebook a emisiunii „Starea nației”.

Într-un comentariu la această postare, Dragoș Pătraru spune, în stilu-i caracteristic, că nu știe cum ar fi trecut prin boală dacă nu ar fi fost vaccinat.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dragos-patraru-are-covid-la-cat-de-rau-imi-e-de-3-zile-nu-cred-ca-fi-trecut-prin

Dragoș Pătraru are Covid: "La cât de rău îmi e de 3 zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin", 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava