Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de 1 iunie, o femeie s-a adresat cu o plângere Poliției municipiului Rădăuți prin care a sesizat faptul că soțul ei, împotriva căruia este emis ordin de protecție a venit la domiciliu, a intrat în locuință și a distrus clanța ușii de acces.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că femeia este căsătorită cu soțul său din anul 2009 și împreună au patru copii minori.

În urma unui eveniment dintre cei doi, petrecut în luna februarie 2022, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Rădăuți au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, iar la data de 04.02.2022 prin sentința civilă a Judecătoriei Rădăuți, împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție definitiv, acesta fiind obligat să păstreze o distanță 50 de metri față de soția sa și domiciliul ales al aceasteia din mun. Rădăuți.

Pe 1 iunie 2022, în jurul orei 20.00, femeia se afla singură la domiciliu, când soțul său nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie emis de Judecătoria Rădăuți și a intrat în interiorului imobilului rezultând astfel și distrugerea clanței ușii de acces. Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției municipiului Rădăuți – Biroul Ordine Publică din data de 01.06.2022, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia din măsurile dispuse”, faptă prev. și ped de art.47, alin. 1, rap. la art. 38, alin. 1, lit E din Legea 217/2003 rep. pentru prevenirea și combaterea violenței domestice cu aplicarea prevederilor art. 35, alin. 1 din Codul Penal și  „distrugere”, faptă prev. și ped. de art. 253, alin. 1 Cod Penal, toate cu aplicarea art. 38, alin. 1 Cod Penal.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Rădăuți – Biroul Ordine Publică., s-a dispus reținerea suspectului în vârstă de 41 de ani, din mun. Rădăuți, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Dragoste cu năbădăi într-o familie din Rădăuți. Soția l-a reclamat pe soț că a intrat cu forța în locuință și i-a distrus clanța. Femeia era protejată așa că bărbatul a fost băgat la ”zdup”, 5.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava