Drake se îndrăgostește tot mai tare de Rihanna.
Surse apropiate cântărețului au spus că acesta este fermecat de frumusețea și sufletul Rihannei și că artistul o compară cu ”diamantul de pe cer” despre care cântă în piesa ei.

”El vrea ca ea să fie acel diamanat de pe cer despre care cântă. Drake o consideră incredibil de frumoasă. O apreciază foarte mult și, deasemenea, apreciază munca ei.”, a declarat un apropiat al cântărețului, potrivit showbizspy.com.

Recent, rapperul a fost invitatul-surpriză al serii dintr-un club din Paris, care sărbătorea un an de la înfiinţare. Acolo şi-a făcut apariţia şi Rihanna, cu care Drake a cântat în duet și a petrecut până în zorii zilei, potrivit sursei citate.

”Se simt foarte bine împreună, iar lui îi place relația pe care o au acum. Cât timp ea zâmbește și este fericită, înseamnă că el își face treaba.”, a adăugat un prieten de-al cântărețului.

Drake, tot mai îndrăgostit de Rihanna, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava