MOPAN Suceava

A doua zi după ce Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, Cristina Stamate s-a stins și ea din viață, în dimineața zilei de 27 noiembrie, la vârsta de 71 de ani. Amândouă au iubit meseria pe care au practicat-o cu atâta dăruire, dar tot aceasta a fost cea care le-a răpit anumite momente din tinerețe, notează click.ro.

Cu toate că inițial își dorise să fie avocat, Cristina Stamate a îmbrățișat cu plăcere cariera actoriei, pe care s-a pliat cu atâta măiestrie și a iubit-o la fel de mult, ca Stela Popescu. Amândouă actrițele dădeau totul pe scenă și își respectau enorm de mult publicul, poate de aceea au fost și unele dintre cele mai iubite artiste. Dar dincolo de strălucita carieră construită pe scenă, atât Cristina Stamate, cât și Stela Popescu au avut vieți zbuciumate și ajunseseră să aibă regrete similare. Cristina Stamate a mărturisit într-un interviu pentru „Acces direct” că cel mai mult regretă că nu a avut un copil. La rândul ei, Stela Popescu a mărturisit mai de mult, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, că nu și-a dorit un copil, din cauza fobiei de durere căpătată în urma unei operații din copilărie, mai scrie sursa citată.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cristina-stamate-s-alaturat-ceruri-stelei-popescu-impartaseau-acelasi-regret

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava