Concert pascal
MOPAN Suceava

Duminică seara s-a râs și s-a plâns în cea de-a doua ediție iUmor, difuzată la Antena 1. Georgiana Lupu, campioană națională la bob în 2018, a impresionat cu numărul ei de autoironie, dar și cu povestea de viață incredibilă. Tânăra a fost născută în pușcărie, a crescut fără părinți și nu și-a cunoscut niciodată tatăl, potrivit click.ro.

Georgiana Lupu, sportivă de performanță cu un CV destul de impresionant, a crescut fără părinți, fiind abandonată în orfelinat. Lipsită de șansa de a fi adoptată de o familie, în perioada petrecută în 7 orfelinate, Georgiana își cunoaște mama naturală abia la vârsta de 8 ani, dar nu știe cine îi este tatăl, de origine congoleză. „Nu îl cunosc pe tata, dar îl iubesc”, a spus ea pe scena iUmor. După ce a părăsit centrul de plasament, la vârsta de 18 ani, Georgiana a început să practice sportul de performanță, din care spera să își poată câștiga de una singură existența. De-a lungul carierei în sport a obținut peste 80 de medalii și a ajuns dublă campioană națională la bob, în 2018, și vicecampioană națională la atletism, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-georgianei-lupu-concurenta-de-la-iumor-care-s-nascut-puscarie-mama-ei-furat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava