MOPAN Suceava

Este unul dintre cei mai renumiţi bucătari din România, proprietarul a două localuri de top din Capitală şi planuri mari de viitor. De diseară îl puteţi vedea în noul sezon al emisiunii MasterChef, de la Pro Tv. Joseph Hadad are o mulţime de secrete atât în bucătărie, cât şi în viaţă. Puţini îi ştiu drama vieţii: soţia i-a murit de cancer în urmă cu 12 de ani, iar el a rămas cu trei copii, notează click.ro.

”Soţia mea a murit de cancer la sân. Atunci am simţit cum se prăbuşeşte totul… Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Am avut şi în copilărie momente grele, dar acesta a fost cel mai greu moment din viaţa mea. A fost foarte dificil să cresc copiii, care au suferit enorm pentru moartea mamei lor”, a mărturisit pentru Click! Chef Hadad, care a luat-o de la capăt după moartea soţiei lui. Despre drama lui a mai vorbit şi la TVR 2, în iulie, unde a făcut mărturisiri cutremurătoare.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-masterchef-ului-joseph-hadad-ramas-vaduv-cu-trei-copii-sotia-i-murit-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava