MOPAN Suceava

A văzut moartea cu ochii în luna mai 2015, când a suferit un stop cardio-respirator în timp ce făcea sport la o sală de fitness din Capitală. A stat mai bine de trei săptămâni în comă la spital şi medicii îi dădeau şanse minime de supravieţuire. Însă pe lume se întâmplă şi minuni. Gabriel Cotabiţă s-a trezit, s-a recuperat şi a plecat pe picioarele lui acasă. Foarte slab, ce-i drept. Acum, la un an distanţă, îl vedem schimbat radical, scrie click.ro.

Încet, încet, Cotabiţă şi-a revenit şi kilogramele au început să se adune pe trupul lui. În octombrie 2015 era vizibil întremat, poate cu 5 kg mai mult, pentru ca în primăvara lui 2016 să aibă deja 10 kg în plus. Şi a continuat în acelaşi ritm, a făcut puţină burtică, s-a rotunjit binişor, ajungând acum cu 15 kg mai greu decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. Aşa a fost surprins artistul zilele trecute, la o plimbare prin centrul Capitalei. Mergea abătut, obosit, reuşind să treacă neobservat de către trecători, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet şi vezi FOTO, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-prin-care-trecut-gabriel-cotabita-o-simpla-amintire

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava