MOPAN Suceava

Trăiesc în inimă cu dorul Mădălinei Manole, însă sunt sfâşiaţi că nu-şi pot ţine în braţe unicul nepoţel. De când copila lor a murit, Ion şi Eugenia Manole sunt nevoiţi să-l privească pe Petru jr doar prin gardul grădiniţei unde copilul este înscris. Piedica din calea lor este chiar ginerele, Petru Mircea, potrivit click.ro.

”Ne-a mistuit întruna «focul» ăsta. Nu mai puteam răbda de dorul lui, aşa că, în septembrie, am fost cu soţia la grădiniţa unde învaţă Petru jr. Bineînţeles că nu am putut intra în curte, fiindcă era păzită, iar Petru a dat directivă directoarei să nu ne lase înăuntru, pentru că-l furăm. Când l-am văzut pe micuţ prin gard, îmi venea să sar la el şi să-l strâng în braţe. Mă uitam prin rosturi şi mi se umezeau ochii, că parcă o vedeam pe Mădălina noastră când era mică. A fost o emoţie puternică, o bucurie foarte mare, însa a trebuit să mă stăpânesc. E cumplit: el nici măcar nu ne cunoaşte. Noi, bunicii lui, suntem străini pentru el”, a declarat Ion Manole, cu ochii în lacrimi, pentru Click!

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-prin-care-trec-parintii-madalinei-manole-la-6-ani-de-la-moartea-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava