MOPAN Suceava

Cornel Constantiniu a împlinit 71 de ani, pe 6 aprilie. Până acum şapte ani, în această zi, ciocnea mereu câte un pahar de şampanie şi cu fratele lui geamăn, Mircea. Bărbatul s-a stins însă din viaţă şi l-a lăsat singur pe solist. Cornel pare acum un monument de suferinţă, scrie click.ro. Dar nu se predă.

În anii comunismului, solistul Cornel Constantiniu era cel mai râvnit burlac. Şarmant, talentat, înalt cât bradul şi cu pletele-n vânt, aidoma lui Făt-Frumos, femeile îl bombardau, în spatele scenei, cu bileţele de amor şi cu flori. Însă, dintre toate curtezanele, el a avut ochi doar pentru actriţa Domniţa Constantiniu, o femeie de un bun-simţ rar întâlnit şi cu un suflet cald şi nobil, bun de pus la rană. Sunt împreună, la bine şi la rău, de peste 40 de ani, mai scrie sursa citată. Nu l-a părăsit din cauza bolii şi, cu o răbdare de fier, îl ajută pe Cornel să meargă şi să articuleze cuvintele. Sunt topiţi după cei doi băieţi ai lor, Alexandru şi Mihai, ambii stabiliţi în Germania.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-sfasietoare-lui-cornel-constantiniu-rasfatatul-epocii-de-aur

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava