Concert pascal
MOPAN Suceava

Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.

La numai 16 ani, Saveta a fugit de acasă, pentru a locui cu iubirea vieţii ei. Dar, după nuntă,  bărbatul a devenit extrem de gelos: ”Nu îi convenea că plec la spectacole  şi, după ce se îmbăta, mă bătea măr. Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit de acasă şi am divorţat”, a spus ea, potrivit sursei citate. Dar, ca un făcut, solista nu şi-a găsit fericirea nici alături de cel de-al doilea soţ: “Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în creierul mic. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că este afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83! Am stat în acest mariaj cam 30 de ani, după care am divorţat”, a mai povestit femeia reporterilor Click!, înainte de a fi cooptată la ”Ferma vedetelor”.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/drama-solistei-saveta-bogdan-sotul-m-inselat-cu-83-de-femei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava