• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Dramaturgul rărăuțean Matei Vișniec va primi o distincție de excelență din partea Prefecturii Suceava ”în semn de recunoștință pentru susținerea înființării teatrului la Suceava și sprijinul acordat promovării acestuia”. Distincția îi va fi înmânată în ședința de joi, 17 mai, a Colegiului Prefectural care va avea loc în sala ”Bucovina” din Palatul Administrativ. Prefectura mai informează că prima temă pe ordinea de zi în cadrul ședinței va fi prezentată de inspectorul școlar general al IȘJ Suceava, Cristian Cuciurean, intitulată “Direcţii de acţiune şi priorităţi ale Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava în vederea organizării examenelor naţionale în judeţul Suceava”. Coordonatorul Compartimentului de Inspecţie Teritorială pentru Resurse Minerale din Câmpulung Moldovenesc, Ion Badale, va prezenta raportul de activitate al compartimentului, pe primul trimestru al anului 2018.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava