Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu ceva timp, Dana Războiu a făcut cele mai sincere declarații. Vedeta de televiziune a mărturisit totul despre dramele care i-au marcat copilăria, despre bătăile pe care le-a încasat, în mod repetat, de la tatăl său, dar și de la fostul soț, notează click.ro.

În copilărie, Dana Războiu nu a prea fost un copil fericit. Din contră! Aceasta încasa bătăi cumplite din partea tatălui său, pe care l-a descris mereu ca fiind un om rece, dur și violent, motiv pentru care nici nu a existat o relație apropiată între cei doi. „El a murit făcând un infarct după ce o lungă perioadă a suferit de boli cardiovasculare. Mi-ar fi plăcut să fie un pic mai maleabil în aşa fel încât să trăiască şi acum şi să se bucure de nepoţii lui, pe care nu i-a cunoscut niciodată. (…) Părinții se certau, bătaia era ceva uzual… Mama îi spunea tatălui meu să nu mă mai lovească în cap ca să nu mă tâmpească. Genul de familie din care vrei să fugi. Într-un fel m-a ajutat asta pentru că am așteptat să fac 18 ani ca să plec de acasă.”, a spus Dana Războiu, acum ceva timp, despre traumele din copilăria sa, potrivit sursei citate.

Dana Războiu a fost agresată fizic și de fostul ei soț, Ovidiu Brânzan. Aceasta a mărturisit aspectul în cadrul unei plângeri pe care a făcut-o la Poliție. „Subsemnata Războiu Dana susţin că în seara zilei de luni, 25.07.2005, am fost agresata fizic de soţul meu, Branzan Ovidiu. Menţionez că acesta m-a lovit de mai multe ori cu pumnii şi picioarele”, spunea, acum mai bine de 19 ani, Dana Războiu.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/drame-la-indigo-pentru-dana-razboiu-a-fost-batuta-2238453.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava