Concert pascal
MOPAN Suceava

Spectatorii care au înfruntat vreme mohorâtă de sâmbătă 22 noiembrie și au venit pe stadionul ”Areni” nu au avut ce regret pentru că văzut cea mai dramatic și frumoasă victorie a echipei lor favorite, Rapid CFR Suceava. Echilibrul anunțat al partidei din carul etapei a XIV-a a seriei I a Ligii a II-a dintre Rapid CFR Suceava și CF Brăila s-a putut vedea încă din start, oaspeții aliniind o echip deosebit de experimentată din care nu au lipsit Frunză și Onofraș.
Acuzând oboseala după o primă parte de sezon competițional deosebit de încărcată, Rapid CFR Suceava a jucat modest în prima repriză. Doar cu un singur vârf de atac în avanposturi, gruparea pregătită de Bogdan Tudoreanu nu a putut să-i țină pe brăileni departe de poarta apărată de bravul Rohețki. În consecință, la un atac prelungit al oaspeților, Dima prinde un ”trasor” de la 14 metri și-l lasă spectator pe goal-keeper-ul sucevenilor.
Nimic de făcut pentru gazde și CF Brăila a intrat în avantaj la cabine. Chiar de la reluarea partidei, după cele 15 minute de pauză, tehnicienii suceveni îl înlocuiesc pe mijlocașul Apostol cu vârful de atac Marinkovic. Schimbarea nu a dat roade, brăilenii având două ocazii mari de a-și majora avantajul, portarul Rohețki fiind la post la prima, pentru ca la a doua să fie salvat de bara transversală. Mai mult chiar, nou intratul Marikovic ”bagă” o alunecare riscantă și este eliminat din joc.
Chiar și în 10 jucători, Rapid CFR Suceava nu renunță la luptă și cu Semeghin și Daniel Bălan pe post de ”turbine”, ajutați și de publicul spectator, se aruncă în atac. Mai sunt mai puțin de cinci minute de joc și Rapid CFR Suceava asaltează careul advers. Daniel Bălan pătrunde irezistibil pe partea dreaptă, centrează în fața porții, Sfrijan alunecă dar balonul este deviat de un fundaș băilean și intră în plasă.
La 1-1, oaspeții își ”pierd capătul” și uită că au un om în plus pe teren. Sucevenii au prins aripi și forțează victoria. Ultimele clipe ale meciului Rapid CFR Suceava – CF Brăila sunt de ”foc”. Lovitură liberă de pe partea dreaptă, mingea ajunge în careul brăilenilor de unde fundașii dunărenilor se chinuie să degajeze. Bâlbâială general și buclucașul balon ajunge la Semeghin care prinde, cred, cel mai bun șut al său din carieră cu piciorul drept, el fiind stângaci și mingea se duce în plasa porții brăilene. Bucurie general și victorie mare pentru Rapid CFR Suceava în disputa cu CF Brăila, succes pentru care jucătorii echipei gazdă merită felicitări. În etapa viitoare Rapid CFR Suceava va juca în deplasare la Săgeata Năvodari.

Rapid CFR Suceava: Roheţki – D. Bălan, Plecanciuc, Velescu, Semeghin (cpt.) – G. Apostol, Ferariu, Sfrijan – Cerlincă, M. Matei, Gheorghiciuc.
Rezerve: Ct. Pascal – R. Sava, Spătar, M. Negru, Marinkovic, Golofca, Bosânceanu.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

CF Brăila: Cr. Mitrea – Spiridon, Olenic, Ghiocel, Stănciulescu – M. Dima, L. Ivan, Petean, Frunză (cpt.) – Onofraş, Puşcaşu.
Rezerve: Leu – A. Radu, Bg. Spătaru, S. Nicoliţă, G. Iordache, Negoară, Ndigwe.
Antrenor: Alin Pânzaru
Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); Asistenţi: Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa) şi Ciprian Petre Geambazu (Buşteni).

Rezultate consemnate în etapa a XIV-a a seriei I a Ligii a II:
Rapid CFR Suceava – CF Brăila 2-1
Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari 3-2
Academica Pitești – Farul Constanța 2-0
SC Bacău – FCM Dorohoi 2-0
FC Voluntari – Gloria Buzău 5-1
ACS Berceni – CS Balotești 1-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava