• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Drew Barrymore vrea să-şi îndepărteze toate tatuajele, scrie showbizspy.com.
Actriţa – care are împreună cu soţul ei, Will Kopelman, o fetiţă de patru luni, pe Olive, – vrea să scape cu ajutorul laserului de cele şase tatuaje pe care le are, pentru că doreşte să se convertească la religia soţului său, evreiască, şi dacă ar avea corpul tatuat nu ar putea fi înmormântată într-un cimitir tradiţional.

O sursă a declarat, potrivit showbizspy.com: „Drew vrea, deasemenea, să fie o mamă cu aer de Santa Barbara, iar tatuajele nu ar merge deloc cu genul acela de îmbrăcăminte. Creşte, se maturizează şi devine mai conservatoare.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava