Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația O Nouă Viață din localitatea Siret, Județul Suceava, organizează sâmbătă 21 septembrie 2013 ora 10.30, în localitatea Sucevița, evenimentul “Drumeție pentru o nouă viață”, proiect susținut de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Primăria Sucevița și Primăria Siret.

“Drumeție pentru o nouă viață”este o acțiune ce promovează un concept nou, modern, oferind participanților oportunități de team-building, networking și publicitate, fiind organizată în vederea promovării activității fundației și strângerii de fonduri .

Drumeția va avea loc sâmbătă, 21 septembrie, ora 10.30, și va consta în parcurgerea unui traseu montan de 2-3 ore, de dificultate medie, în localitatea Sucevița, din județul Suceava. Prin această acțiune dorim să construim un sentiment de comunitate, prin sensibilizarea societății și consolidarea relațiilor sociale între diferite grupuri.

Punctul de plecare și locul de deschidere al evenimentului va fi Pensiunea Casa Avram din Sucevița.

La eveniment și-au anunțat prezența mai multe societăți comerciale și organizații, cu diferite domenii de activitate, din România și străinătate, având deosebita onoare ca, alături de noi să fie prezent și Ambasadorul Irlandei, Președintele Consiliului Județean Suceava, domnul Cătălin Ioan Nechifor, reprezentanți ai Prefecturii Suceava, precum și alte personalități ale vieţii sociale, culturale și a mediului de afaceri din țară și străinătate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava