• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Asta în condiţiile în care investiţia trebuia începută în 2011, iar lucrările trebuiau terminate la finalul acestei luni. Premierul României Victor Ponta a declarat vineri la Suceava că ştie despre această problemă precizând că „a vorbit şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, şi înţeleg că săptămâna viitoare se apucă de reparaţiile cele mai urgente. Nu o să-l finalizeze săptămâna viitoare. Din păcate minunea asta nu se întâmplă”. Premierul a declarat că la începutul anului viitor trebuie să găsească resursele financiare necesare pentru lucrările reabilitare capitală a acestui drum. „Pe de altă parte, ştiţi că întotdeauna pentru drumuri banii sunt cei care sunt, şi necesităţile sunt tot timpul mai mari decât fondurile respective. Am reţinut această problemă şi ştiu foarte bine că e o situaţie cu totul şi cu totul specială”, a declarat primul ministru României. Ponta a mai spus că şi pe DN 29 Suceava – Botoşani vor continua lucrările de modernizare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava