Concert pascal
MOPAN Suceava

În ciuda ninsorilor și a temperaturilor scăzute din cursul dimineții, drumurile naționale din zona stațiunilor turistice din nordul Moldovei, dar și din restul regiunii, sunt circulabile.

La acest moment, starea carosabilului este una bună, astfel încât turiștii și participanții la trafic ce se îndreaptă spre zonele Vatra Dornei, Câmpulung, Gura Humorului, dar și spre Slănic Moldova sau zona Neamțului, să poată circula în bune condiții. „În cursul dimineții, autoutilajele DRDP Iași au acționat pe drumurile pe care s-au înregistrat ninsori mai abundente, în special în zona Sucevei, Neamțului și a Botoșaniului, unde am acționat atât cu autobasculante cu lamă pentru supralărgire, dar și cu soluții antiderapante pentru tratarea carosabilului împotriva înghețului și a formării poleiului”, a declarat Ovidiu-Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iași.

Menționăm că, potrivit meteorologilor, până luni seara, la nivel național se vor înregistra sunt căderi de precipitații sub toate formele. În aceste condiții DRDP Iași asigură participanții la trafic că drumarii vor fi mobilizați pe întreaga perioadă a weekend-ului, astfel încât aceștia să nu întâmpine dificultăți pe drumurile naționale din aria de competență.

De asemenea reluăm recomandarea noastră la adresa șoferilor de a circula cu mare atenție și cu adaptarea vitezei la condițiile de trafic, dar, înainte de toate, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și informarea cu privire la condițiile de trafic, înainte de a pleca în călătorii.

Pentru orice sesizări legate de starea drumurilor naționale, DRDP Iași stă la dispoziția locuitorilor regiunii, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

Informații și imagini din trafic pot fi accesate pe paginile noastre de Facebook, https://www.facebook.com/cnadnr/, respectiv https://www.facebook.com/DRDPIS/.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava