• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că toate drumurile naţionale şi judeţene din Suceava sunt deschise traficului rutier, circulaţia desfăşurându-se în condiţii de iarnă. Sinescu a spus că singura problemă a fost înregistrată pe o porţiune de drum judeţean de patru kilometri, între localităţile Muşeniţa şi Frătăuţii Noi, care a fost închisă traficului rutier timp de câteva ore din cauza sulurilor de zăpadă de pe carosabil. Florin Sinescu a anunţat că utilajele de deszăpezire au intervenit în zona respectivă, astfel încât această porţiune de drum a fost redeschisă circulaţiei.

Florin Sinescu a mai declarat că pe toate drumurile naţionale din judeţul Suceava se circulă în condiţii de iarnă.

El a precizat că Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava este deschis, iar până în momentul de faţă nu au fost înregistrate deranjamente la alimentarea cu energie electrică.

Drumurile naţionale şi judeţene din judeţul Suceava sunt deschise traficului rutier, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava