• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Până-n octombrie, Direcția de Sănătate Publică Suceava va monitoriza săptămânal cazurile de boală diareică acută diagnosticate de către medicii de familii, dar și cele spitalizate. Șefa DSP, medicul Cătălina Zorescu, a informat că, pentru a preveni apariția BDA, care uneori îmbracă forme grave, cu deshidratare masivă, este suficient să fie respectate normele de igienă generală și alimentară, de igienă individuală și mai ales de igienă a colectivităților. Printre altele, doctorița Zorescu recomandă spălarea mâinilor cu apă și săpun înainte de prepararea și consumarea alimentelor, de alimentarea copiilor și după folosirea WC-ului, spălarea fructelor și legumelor sub jet puternic de apă potabilă, înainte de a le da în consum, prelucrarea termică suficientă a produselor alimentare, renunțarea la alimentația stradală cu produse neambalate, expuse în spații improprii, comercializate de persoane neautorizate și consumul de apă numai din surse autorizate sanitar. Șefa DSP Suceava a menționat că prevenirea este singurul mijloc de protecție împotriva infecțiilor și a bolii diareice acute.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava