• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Direcția de Sănătate Publică Suceava a anunțat că, pînă pe 28 ianuarie, se vor derula o serie de acțiuni, pentru a marca Săptămîna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. Printre altele, la Rădăuți va avea loc o conferință cu tema „Cancerul de col uterin-amenințare severă reductibilă prin vaccinare și screening”, iar la sediul DSP se va desfășura un atelier de lucru cu asistenții medicali comunitari și mediatorii sanitari. De asemenea, în spitalele din județ vor fi organizate standuri tematice de informare, educare, comunicare-IEC, în timp ce în spațiile de așteptare din unitățile spitalicești, dar și la cabinetele medicilor de familie, cabinetele de Obstetrică-Ginecologie și saloanele de înfrumusețare vor fi puse la dispoziție materiale IEC. Astfel de materiale le vor fi distribuite și asistenților medicali comunitari și mediatorilor sanitari. Potrivit DSP, cancerul de col uterin reprezintă principala cauză de mortalitate la femeile de vîrstă activă, 15-45 de ani. În Uniunea Europeană, România se află într-o situație nefavorabilă în privința incidenței, 32,8 cazuri noi la suta de mii de femei, precum și a mortalității prin cancer de col uterin, 10,9 decese la suta de mii. Cancerul de col uterin poate fi prevenit prin vaccinare și testare periodică.

DSP Suceava organizează acțiuni pentru a marca Săptămîna Europeană de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava