Artista britanică Dua Lipa a devenit cea mai tânără cântăreaţă al cărei hit a depăşit un miliard de vizualizări pe platforma online YouTube şi, totodată, ‘New Rules’ a devenit al 100-lea clip muzical din istorie care depăşeşte pragul de un miliard de vizualizări, informează contactmusic.com.

Piesa, al şaselea single de pe albumul de debut intitulat ‘Dua Lipa’, a depăşit un miliard de vizualizări miercuri dimineaţă.

Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani, născută la Londra, din părinţi albanezi, a anunţat această realizare pe platforma Instagram, unde a publicat şi o fotografie cu ea de când era bebeluş. Alături a scris, conform sursei citate: „Am răspuns la telefon şi am aflat că sunt cea mai tânără cântăreaţă care a depăşit un MILION de vizualizări pe You Tube.”

Lansat în iunie 2017 şi devenit lider de clasament la mijlocul lunii august a aceluiaşi an, ‘New Rules’ a fost vândut în Marea Britanie în 1,25 de milioane de copii, potrivit Official Charts Company.

Luna trecută, Dua Lipa a devenit şi cântăreaţa cu cele mai multe nominalizări la o ediţie Brit Awards, premiile industriei muzicale britanice. Astfel, cântăreţa a fost nominalizată la cinci categorii: ‘Cea mai bună cântăreaţă britanică’, ‘Cel mai bun videoclip al unui artist britanic’, ‘Cel mai bun debut britanic’, ‘Cel mai bun single britanic’ şi ‘Cel mai bun album britanic’.

Gala Brit Awards 2018 va avea loc la O2 Arena din Londra, pe 21 februarie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava